Συνελήφθη 17χρονος για δολοφονία δύο τουριστριών

Στη σύλληψη 17χρονου από το Κουσάντασι, που ομολόγησε ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου δύο γυναίκες από την Ιρλανδία, προχώρησε η τουρκική αστυνομία. Σύμφωνα...
1'

Στη σύλληψη 17χρονου από το Κουσάντασι, που ομολόγησε ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου δύο γυναίκες από την Ιρλανδία, προχώρησε η τουρκική αστυνομία.


Σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή, ο 17χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ήθελε να παντρευτεί την 15χρονη κόρη ενός εκ των θυμάτων, ωστόσο εκείνη ήταν αντίθετη.


Ο νεαρός, που εργαζόταν ως σερβιτόρος στο Κουσάντασι, παραδέχθηκε ότι μετέφερε τις δύο γυναίκες με ταξί σε ένα δάσος κοντά στη Σμύρνη, 120 χιλιόμετρα βόρεια του Κουσάντασι, όπου τις δολοφόνησε.


Η 15χρονη κοπέλα δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνιση της μητέρας της και μίας φίλης της και στη συνέχεια οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στη σύλληψή του.


Όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, οι αρχές συνέλαβαν τον πατέρα του 17χρονου αλλά και τον οδηγό του ταξί.


Από την πλευρά του. εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ιρλανδίας ανακοίνωσε ότι μέλος της πρεσβείας της Ιρλανδίας στην Άγκυρα έχει μεταβεί στο Κουσάντασι για να προσφέρει υποστήριξη στους συγγενείς των θυμάτων.