Κουστουρίτσα: «Η νίκη του Τραμπ έσωσε τον κόσμο»

Ο διάσημος σκηνοθέτης βρέθηκε στην Μόσχα για να προωθήσει την νέα του ταινία «On the Milky Road» στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος, έχοντας στο πλευρό του την Ιταλίδα ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι και έκανε δηλώσεις για τη νίκη τουΝτόναλντ Τραμπστις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Κουστουρίτσα: «Η νίκη του Τραμπ έσωσε τον κόσμο»
1'

«Η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ έσωσε τον κόσμο από έναν μεγάλο πόλεμο. Αν η κυρία Κλίντον είχε εκλεγεί, θα ξεσπούσε ένας μεγάλος πόλεμος, αλλά τώρα με τον Τραμπ αυτό δεν νομίζω να συμβεί», δήλωσε στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS ο πολυβραβευμένος Σέρβος σκηνοθέτης Εμίρ Κουστουρίτσα.

Ο σκηνοθέτης βρέθηκε στη Μόσχα για να προωθήσει την νέα του ταινία η οποία αναφέρεται στον πόλεμο της Βοσνίας, που διήρκεσε από το 1992 μέχρι το 1995 και έκανε τις πρώτες δηλώσεις: «Ο πόλεμος δεν θα μας αφήσει ποτέ. Θα υπάρχει πάντα πόλεμος στον κόσμο. Είναι μια σταθερή προϋπόθεση για τους ανθρώπους. Είχαμε αυτό τον πόλεμο. Όπως και ο πόλεμος στην Ουκρανία, αυτός δεν ήταν δικός μας πόλεμος. Αυτός ο πόλεμος επιβλήθηκε σε μας. Και νομίζω ότι η ταινία μας μιλάει για όλα αυτά», συμπλήρωσε.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η υπέροχη Μόνικα Μπελούτσι, η οποία αναγκάστηκε να μάθει την σερβική γλώσσα για τις ανάγκες του ρόλου της.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή