Απίστευτο: Σκότωσε τη σύντροφό του γιατί μόνο έτσι θα μπορούσαν να κάνουν σεξ!

Στη σύλληψη ενός διαταραγμένου ψυχικά άνδρα, ο οποίος, αφού σκότωσε τη σύντροφό του, έκανε σεξ με τη σορό της, προχώρησαν οι αρχές της Νιγηρίας.
1'

Ο 35χρονος Sunday Ushie ομολόγησε μάλιστα το ειδεχθές έγκλημα, κατηγορώντας ωστόσο γι΄ αυτό τον Διάβολο!

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα του Καλαμπάρ, ο αγρότης σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές τη Nnenna Samuel, με την οποία έβγαιναν για δύο μήνες, καθώς «ήταν ο μόνος τρόπος για να κάνει μαζί της σεξ», όπως εξομολογήθηκε στους αστυνομικούς.

Και αυτό γιατί η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, αρνιόταν να κάνει σεξ μαζί του!

«Είναι έργο του Διαβόλου. Δεν ξέρω πώς. Εγώ είμαι αυτός που τη σκότωσε με μαχαίρι», ομολόγησε ο Ushie, για να συμπληρώσει, επιτείνοντας την αίσθηση του σοκαριστικού: «Βγαίναμε για δύο μήνες. Αφού τη σκότωσα, κοιμήθηκα με τη σορό της. Δεν είχα κάνει ποτέ σεξ μαζί της ενώ ήταν ζωντανή γιατί δεν με είχε αφήσει. Της έδινα συνεχώς λεφτά και αυτή δεν με άφηνε να κάνουμε σεξ»

Οι Αρχές έφθασαν στα ίχνη του διεστραμμένου Νιγηριανού αφού τα παιδιά της, ηλικίας 9 και 11 ετών, ήξεραν ότι είχε βγει μαζί του και δεν είχε επιστρέψει σπίτι…

«Ο ύπατος συνελήφθη και ομολόγησε πως σκότωσε τη μητέρα και μετά έκανε σεξ με τη σορό της», επιβεβαίωσε στην Daily Post της Νιγηρίας ο Hafiz Inuwa (photo), αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας, ενημερώνοντας πως οι έρευνες για τη συλλογή περισσότερων στοιχείων που θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σχετικές ειδήσεις