Έγκριση χωρίς καθυστερήσεις ζήτησε ο Ομπάμα

«Οι ΗΠΑ είναι αντιμέτωπες με την κρίση, αφού η οικονομία της χώρας έχει βαλτώσει».
1'

«Οι ΗΠΑ είναι αντιμέτωπες με την κρίση, αφού η οικονομία της χώρας έχει βαλτώσει», υποστήριξε σε ομιλία του στα μέλη του Κογκρέσου και της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, προτρέποντας τα να δράσουν άμεσα προκειμένου να υλοποιηθεί το σχέδιο για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα ο Ομπάμα είπε ότι: «πρέπει να σταματήσουμε να παριστάνουμε το τσίρκο και να κάνουμε κάτι ουσιαστικό που θα βοηθήσει την οικονομία της χώρας».

Ανάμεσα στις προτάσεις για τη βελτίωση της οικονομίας των ΗΠΑ, ο Ομπάμα διευκρίνισε ότι σχεδιάζει περικοπές φόρων για τους εργάτες, τους επιχειρηματίες και τους υπαλλήλους, κυρίως τους οικοδόμους και τους δασκάλους.

«Μια τέτοια τακτική θα βοηθήσει να εκτιναχθεί η μέχρι στιγμής βαλτωμένη οικονομία μας και θα δώσει στις εταιρείες την ασφάλεια πως εάν προχωρήσουν σε επενδύσεις, ή, σε προσλήψεις, θα υπάρχουν και καταναλωτές για τα προϊόντα, ή, τις υπηρεσίες τους. Πρέπει να εγκρίνετε αυτό το σχέδιο χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση», κατέληξε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.