Ο Μπερλουσκόνι κατέθεσε για την «υπόθεση Μιλς»

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο του Μιλάνου για την υπόθεση πιθανού χρηματισμού του Βρετανού δικηγόρου...

Ο Μπερλουσκόνι κατέθεσε για την «υπόθεση Μιλς»
1'

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο του Μιλάνου για την υπόθεση πιθανού χρηματισμού του Βρετανού δικηγόρου, Ντέϊβιντ Μίλς.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός έφυγε πριν από λίγη ώρα από το δικαστήριο, χωρίς να κάνει καμία δήλωση. «Εγώ είμαι μια χαρά, εσείς οι δημοσιογράφοι έχετε κάπως περίεργα πρόσωπα και εκφράσεις…», ήταν το μόνο που είπε, προσερχόμενος το πρωί στο δικαστήριο.

Ο «Καβαλιέρε» κατέβασε το παράθυρο του αυτοκινήτου του, και χαιρέτησε τους υποστηρικτές του που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο, ενώ, κάποιοι αμφισβητίες, του φώναζαν «παραιτήσου».

Όσον αφορά στη συγκεκριμένη υπόθεση, ο ιταλικός Τύπος τόνιζε το ενδεχόμενο να μην εκδοθεί ποτέ η τελική δικαστική απόφαση, λόγω των χρονικών ορίων παραγραφής.

Για το λόγο αυτό, ο εισαγγελέας του Μιλάνου, Φάμπιο Ντε Πασκουάλε, αποφάσισε να απευθύνει έκκληση προς τους δικαστές, να επισπεύσουν τις ανακρίσεις των διαφόρων μαρτύρων και τη συνεργασία με τις βρετανικές αρχές, «ώστε να μπορέσει να σωθεί η δίκη».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή