Σοκ: Έστειλε μία τελευταία φωτογραφία της κόρης της στον πατέρα και στη συνέχεια την έπνιξε (pic)

Σοκάρει τη Βρετανία το έγκλημα που έλαβε χώρα στο Φέντον

Σοκ: Έστειλε μία τελευταία φωτογραφία της κόρης της στον πατέρα και στη συνέχεια την έπνιξε (pic)
2'

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, η 20χρονη Cody-Anne Jackson δολοφόνησε την 2,5 ετών κόρη της πριν προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της, τον περασμένο Οκτώβριο.

Tις ώρες πριν τη δολοφονία η 20χρονη έστειλε μια σειρά οργισμένων μηνυμάτων στον πατέρα του παιδιού της, Paul Hogan. Αφορμή η απόφαση του τελευταίου να διακόψουν τη σχέση τους.

Μάλιστα, σε ένα από αυτά τα μηνύματα, η Jackson, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έστειλε τη φωτογραφία της κόρης της Macey με την λεζάντα: «Συγγνώμη, νόμιζα ότι σου άξιζε μία τελευταία φωτογραφία και ανάμνηση από αυτήν».

Σύμφωνα με τη Mirror, o πρώην σύντροφός της είχε φύγει από το σπίτι μόλις μία εβδομάδα πριν το κοριτσάκι βρεθεί δολοφονημένο από τους αστυνομικούς. Η ίδια η Jackson είχε καλέσει τις Αρχές το πρωί της 10ης Οκτωβρίου του 2016, λέγοντας ότι η κόρη της δεν ανέπνεε.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τη νεαρή μητέρα μέσα στα αίματα. Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε εντόπισε τραύματα από μαχαίρι. Ένα σημείωμα που υπήρχε μέσα στο σπίτι έγραφε: «Δεν θέλω να την αφήσω πίσω, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω ούτε 'γω. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο για μένα ή τη Macey». Σύμφωνα με αυτά που ακούστηκαν στο δικαστήριο, η νεαρή μητέρα είχε πνίξει την κόρη της την ώρα που κοιμόταν δίπλα της στο κρεβάτι και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Οι αστυνομικοί ρώτησαν την 20χρονη τι είχε συμβεί, αλλά η ίδια είπε ότι δεν θυμόταν. Υποστήριξε ότι είχε βάλει τη Macey για ύπνο και το επόμενο πράγμα που θυμόταν ήταν ότι ξύπνησε και ανακάλυψε «ότι δεν ανέπνεε». Η Jackson αρνείται τις κατηγορίες της δολοφονίας. Η δίκη της αναμένεται να διαρκέσει περίπου τρεις εβδομάδες.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή