Τελευταία εξέλιξη: Ο μυστηριώδης ρόλος γυναίκας στην εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν

Στα ίχνη μιας γυναίκας, η οποία φαίνεται ότι κρατά το μυστικό της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, βρίσκονται οι αστυνομικοί που ερευνούν εδώ και μία δεκαετία την υπόθεση.
Τελευταία εξέλιξη: Ο μυστηριώδης ρόλος γυναίκας στην εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν
1'

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι ειδικοί ερευνητές έλαβαν έξτρα χρηματοδότηση, καθώς η συγκεκριμένη μάρτυρας φαίνεται ότι έχει πληροφορίες που μπορεί να δώσουν λύση στη μυστηριώδη εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακΚάν από πορτογαλικό θέρετρο στην Praia da Luz το 2007.

nintchdbpict000320381046

Η γυναίκα, που σύμφωνα με την βρετανική αστυνομία, κατοικεί τώρα στην ανατολική Ευρώπη, την περίοδο που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν από το θέρετρο, ζούσε σε κατοικία πολύ κοντά στην Praia da Luz. Ωστόσο, έφυγε από την Πορτογαλία, όταν πέθανε ο σύζυγός της.

«Μπορεί να άκουσε κάτι ή να είδε. Ό,τι πληροφορία και αν έχει μπορεί να είναι πολύ σημαντική για την υπόθεση. Καλό θα είναι να επικοινωνήσει μαζί μας, δεν έχει να φοβάται τίποτα», λέει πηγή κοντά στην αστυνομία.

Η αστυνομία εξακολουθεί να πιστεύει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της The Sun, ότι η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια ληστείας, που πήγε στραβά.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή