«Ασθένεια» για την Ιταλία ο Μπερλουσκόνι

«Ασθένεια» για την Ιταλία χαρακτήρισε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο Νίκι Βέντολα, γραμματέας του κόμματος «Αριστερά και Ελευθερία»...

«Ασθένεια» για την Ιταλία ο Μπερλουσκόνι
1'

«Ασθένεια» για την Ιταλία χαρακτήρισε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο Νίκι Βέντολα, γραμματέας του κόμματος «Αριστερά και Ελευθερία», από το βήμα της συγκέντρωσης που οργανώθηκε χθες το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Ρώμης «Πιάτσα Ναβόνα».

Ο Βέντολα ζήτησε την άμεσα παραίτηση του Ιταλού πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι ουδείς μπορεί να εκμεταλλεύεται την οικονομική κρίση, για να καταργεί όλα όσα κατέκτησαν οι εργαζόμενοι τον τελευταίο αιώνα».

«Ο κύριος αυτός δεν διαθέτει κανένα φάρμακο χρήσιμο στην χώρα, αλλά, αντιθέτως, είναι ο ίδιος η πραγματική ασθένεια», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ομιλία του Βέντολα, που είναι και εκλεγμένος περιφερειάρχης της περιοχής της Απουλίας, παραβρέθηκαν ο πρώην εισαγγελέας και νυν ηγέτης του κόμματος «Ιταλία των Αξιών» Αντόνιο Ντι Πιέτρο και καλλιτέχνες, ενώ μήνυμα υποστήριξης απέστειλε ο βραβευμένος με το Νόμπελ Λογοτεχνίας, ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης Ντάριο Φο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή