Τα κρυφά γούστα της νύφης Καντάφι

Αποκαλυπτικές πόζες της… με δαντελωτά κορμάκια, δερμάτινες στολές και καυτά μαγιό
2'

Ο «κακός» γιος και η «άγρια» νύφη του Μουαμάρ Καντάφι είναι το νέο επεισόδιο στο σίριαλ των αποκαλύψεων για την άσωτη ζωή μελών της πρώην ισχυρής οικογένειας της Λιβύης.

Καυτά ενσταντανέ της Αλίν Σκαφ κυκλοφορούν ευρέως στο Διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες. Το πρώην μοντέλο, 31 ετών, είναι η σύζυγος του Χάνιμπαλ Καντάφι, 36 ετών, ο οποίος έχει κατά καιρούς απασχολήσει τα διεθνή ΜΜΕ με τη βίαιη συμπεριφορά του.

Τα προκλητικά στιγμιότυπα από τη «ντόλτσε βίτα» του ζευγαριού περιλαμβάνουν την Αλίν να ποζάρει με τα εσώρουχα ή με μαγιό σε πολυτελή ξενοδοχεία, κότερα, ακόμα και τζετ. Κάποιες, μάλιστα, από τις φωτογραφίες της Αλίν χαρακτηρίζονται ακόμα και ως πορνογραφικές.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το προσωπικό λάπτοπ του Χάνιμπαλ Καντάφι, το οποίο βρέθηκε στα χέρια των αντικαθεστωτικών, όταν πήραν τον έλεγχο της Τρίπολης.

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες το ζεύγος είναι εμφανώς μεθυσμένο, τη στιγμή που το αλκοόλ είναι απαγορευμένο στη Λιβύη και σε άλλες αραβικές χώρες, για θρησκευτικούς λόγους.

Οι αντάρτες με αυτή την τακτική σκοπεύουν στην πλήρη απαξίωση του ίδιου του συνταγματάρχη Καντάφι και της οικογένειάς του και φαίνεται ότι το καταφέρνουν.

Στο παρελθόν, το «άτακτο» ζευγάρι της οικογένειας είχε προκαλέσει «διπλωματικό επεισόδιο» μεταξύ Λιβύης και Ελβετίας, όταν το 2008 είχε συλληφθεί επειδή είχε επιτεθεί σε δύο καμαριέρες πολυτελούς ελβετικού ξενοδοχείου.

Το ξύλο, όμως, φαίνεται ότι ήταν συχνό φαινόμενο στη ζωή τους. Ο Χάνιμπαλ, τα Χριστούγεννα του 2009, είχε ξυλοκοπήσει άγρια την Αλίν, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους σε άλλο πολυτελές ξενοδοχείο, στο Λονδίνο αυτή τη φορά. Σύμφωνα με μαρτυρίες πελατών του ξενοδοχείου, από τη σουίτα ακούγονταν ουρλιαχτά, ενώ κάποιοι είδαν

να βγαίνει μια γυναίκα γεμάτη αίματα και με σπασμένη μύτη.

Αυτό το περιστατικό, βέβαια, δεν τους εμπόδισε να διοργανώσουν λίγο αργότερο ένα μεγάλο πάρτι, με καλεσμένη την Beyonce να τραγουδά αποκλειστικά για «πάρτη τους»…