Εμιλιάνο Σάλα: Νεκρός ο πατέρας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή - «Ράγισε» η καρδιά του

Ο χαμός του γιου του κατά τη συντριβή του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε πριν από περίπου τρεις μήνες, αποδείχθηκε αβάσταχτος για τον Χοράσιο Σάλα.

Εμιλιάνο Σάλα: Νεκρός ο πατέρας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή - «Ράγισε» η καρδιά του
Associated Press
1'

Νέα τραγωδία «χτύπησε» την οικογένεια του επιθετικού της Κάρντιφ Σίτι, Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν το αεροσκάφος του συνετρίβη κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Νάντη της Γαλλίας προς το Κάρντιφ.

pateras-sala2.jpg
Ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 58χρονος Χοράσιο Σάλα, άφησε την τελευταία του πνοή καθώς υπέστη καρδιακή προσβολή, το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι του, στην πόλη Προγκρέσο της Αργεντινής.

Ο τραγικός πατέρας δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το χαμό του 28χρονου γιου του πριν από περίπου τρεις μήνες, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο στα νερά της Μάγχης.

Διαβάστε εδώ για το τραγικό δυστύχημα

pateras-sala4.jpg
Ένα λουλούδι στη μνήμη του 28χρονου, στο γήπεδο της Κάρντιφ Σίτι.

Υπενθυμίζεται ότι ο 58χρονος είχε μάθει από δημοσιογράφους ότι ο γιος του αγνοείτο όταν έπεσε το αεροπλάνο του. Ο θάνατος του ποδοσφαιριστή είχε επιβεβαιωθεί δύο ημέρες μετά.

pateras-sala3.jpg
Στιγμιότυπο από την κηδεία του Εμιλιάνο Σάλα.ASSOCIATED PRESS

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Αργεντινής, στις αρχές Φεβρουαρίου, είχε πει: «δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι ένα όνειρο. Ένας εφιάλτης. Είμαι απελπισμένος».

Δείτε φωτογραφίες του μοιραίου αεροπλάνου:

Ο θάνατος του Χοράσιο Σάλα επιβεβαιώθηκε από έναν πολιτικό της πόλης όπου διέμενε, ο οποίος ανέφερε ότι οι διασώστες που έφτασαν στο σπίτι του δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Στις πέντε σήμερα το πρωί, η σύντροφός του με κάλεσε αναστατωμένη. Οι γιατροί ήταν εκεί αλλά όταν έφτασα σπίτι τους, είχε ήδη πεθάνει», δήλωσε ο Χούλιο Μούλερ.

Διαβάστε επίσης:

Η μεγάλη μάχη του Κώστα Ευριπιώτη: Κρίσιμες ώρες

Πασχαλινό - εορταστικό ωράριο 2019: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή