ΗΠΑ: Άδειασαν τα ράφια των σούπερ μάρκετ - Τρία εκατ. κάτοικοι χωρίς ρεύμα (video)

Απίστευτες εικόνες στο Τέξας - Κακοκαιρία πλήττει τις ΗΠΑ.
2'

Άδειασαν όλα τα ράφια στα σούπερ μάρκετ του Τέξας, το οποίο πλήττεται από διακοπές ρεύματος λόγω της κακοκαιρίας. Τρία εκατομμύρια πολίτες είναι χωρίς ρεύμα.

Ισπανία: Φωτιές και οδοφράγματα για τη σύλληψη ράπερ

Χιλιάδες διαδηλωτές κατέβηκαν σε δρόμους πόλεων της Ισπανίας απαιτώντας την απελευθέρωση ενός ράπερ, που συνέλαβε η αστυνομία μετά από μια σειρά αναρτήσεων στο Twitter και στίχων του, που κρίθηκαν ότι «προσβάλλουν τη μοναρχία» κι «εξυμνούν την τρομοκρατία».

Άνδρες των δυνάμεων καταστολής είχαν εισβάλει χθες το πρωί στο Πανεπιστήμιο της Λέιντα 150 χλμ. δυτικά της Βαρκελώνης και συνέλαβαν τον ράπερ Πάμπλο Χασέλ, ο οποίος είχε ταμπουρωθεί εκεί για να αποφύγει τη φυλάκιση καθώς είχε προθεσμία μέχρι την περασμένη Παρασκευή για να παραδοθεί στις Αρχές και να ξεκινήσει την έκτιση της ποινής φυλάκισης εννέα μηνών για τις αναρτήσεις του, στις οποίες περιλάμβανε αναφορές στη βασκική αυτονομιστική οργάνωση ΕΤΑ, συνέκρινε Ισπανούς δικαστές με Ναζί και αποκαλούσε «νονό της μαφίας» τον τέως βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος.

Λίγες ώρες αργότερα γύρω στα 2.000 άτομα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Βαρκελώνης με σημαίες και πλακάτ που ανέγραφαν «Λευτεριά στον Πάμπλο Χασέλ».

Βρετανία: Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο πρίγκιπας Φίλιππος

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, εισήχθη στο νοσοκομείο χθες, ως προληπτικό μέτρο, λόγω ασθένειας που δεν σχετίζεται με την Covid-19.

Ο Φίλιππος ένιωθε αδιαθεσία για μικρό χρονικό διάστημα και μπήκε στο νοσοκομείο χωρίς βοήθεια, επισήμανε μια πηγή από τη βασιλική οικογένεια. Δεν νοσεί από κάποια ασθένεια που να σχετίζεται με την COVID-19, συμπλήρωσε η πηγή.

ΗΠΑ: 7χρονος έπαιζε κρυφτό, μπήκε σε κάδο και τον… μάζεψε το σκουπιδιάρικο

Την τύχη με το μέρος του, αλλά και έναν παρατηρητικό οδηγό απορριμματοφόρου είχε ένας πιτσιρικάς στην Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο Elias Quezada είχε βγει από το σπίτι που ήταν με την γιαγιά του και κρύφτηκε σε ένα κάδο σκουπιδιών που ήταν έξω από εκεί, όμως λίγα λεπτά αργότερα πέρασε το ειδικό όχημα που τα μαζεύει με τους εργάτες.

Έτσι, τοποθέτησαν τον κάδο στην ειδική υποδοχή και τον άδειασαν μέσα στο σκουπιδιάρικο, όπου έπεσε και ο 7χρονος.

Ο οδηγός όμως είδε κάτι παράξενο από την ειδική κάμερα που είχε και βγήκε έξω να δει τι ήταν, αντικρίζοντας το κεφαλάκι του μικρού να ζητάει βοήθεια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός κοντά στη Θήβα - Αισθητός στην Αθήνα (pics)