Iσραήλ: Viral «χορογραφία» με πρωταγωνιστές ένα…κοπάδι προβάτων – Το video που μαγεύει

Ένα κοπάδι προβάτων που κινείται…σε άψογους σχηματισμούς αιχμαλώτισε με την κάμερά του ένας Ισραηλινός, σε ένα time-lapse βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου.

Newsbomb

1'

Mε τη βοήθεια drone, o Ισραηλινός Lior Patel μαγνητοσκόπησε επί 7 ολόκληρους μήνες τις κινήσεις ενός κοπαδιού στο βορρά του Ισραήλ.

«Ήθελε να αιχμαλωτίσει την ελαστικότητα των ζώων» όπως είπε καθώς γεμίζουν ολόκληρες περιοχές ή κινούνται σε περιορισμένους χώρους και το αποτέλεσμα της δουλειάς του τον αποζημίωσε.

Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι είδαν το βίντεό του στο Facebook κοντά στην πόλη Yokne’am. Πολλοί από αυτούς σχολίασαν ότι το στιγμιότυπο...σχεδόν τους υπνώτισε.


Ο Lior Patel συνεργάστηκε στενά όπως είπε με τους ιδιοκτήτες του κοπαδιού, αλλά και με τους βοσκούς που τον συμβούλεψαν ποια είναι η καλύτερη τοποθεσία για να τραβήξει τα ιδανικά πλάνα.

«Τους τελευταίους επτά μήνες παρακολούθησα ένα μεγάλο κοπάδι προβάτων, από το χειμερινό τους καταφύγιο μέχρι την άφιξη στο θερινό τους βοσκοτόπι.

Το μέγεθος του κοπαδιού κυμαίνεται από 1000 έως 1700 πρόβατα », έγραψε ο Patel στο Facebook. Το εν λόγω εγχείρημα ήταν «η πιο ξεχωριστή εμπειρία που είχα ποτέ» είπε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Όλα τα νέα έκτακτα μέτρα που ισχύουν από Δευτέρα (5/7) - Δημοσιεύτηκε η ΚΥΑ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή