Ο Jason Derulo έπαιξε άγριο ξύλο για έναν απίστευτο λόγο - Δείτε το video

Ο Αμερικανός τραγουδιστής δεν δίστασε να παίξει... μπουνιές με δυο άνδρες για τον πιο απίστευτο λόγο!

Newsbomb

2'

Τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε πάνω του ο τραγουδιστής, Jason Derulo για τους λάθος λόγους καθώς το πρωί της 4ης Ιανουαρίου τσακώθηκε με δύο άνδρες στο ξενοδοχείο ARIA, στο Λας Βέγκας επειδή τον μπέρδεψαν με άλλον τραγουδιστή!

Οι κάμερες του ξενοδοχείου κατέγραψαν ένα μέρος του περιστατικού και στο βίντεο φαίνεται, μεταξύ άλλων, ο Jason Derulo να συνοδεύεται με χειροπέδες εκτός κτιρίου από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο ένας από τους δύο άνδρες, που ενεπλάκησαν στον καβγά, αποκάλεσε Usher τον Ντερούλο την ώρα που βρισκόταν στις κυλιόμενες σκάλες. «Γεια σου Usher, άντε γ@$@#, πο#τ@%@...» φέρεται να του είπε, σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ.

Δεν είναι, μέχρι στιγμής, σαφές αν ο άνδρας ήθελε να μειώσει τον Jason Derulo, φωνάζοντάς τον Usher, ή αν όντως τον μπέρδεψε με τον 43χρονο τραγουδιστή, χορευτή και επιχειρηματία. To σίγουρο είναι ότι ο 32χρονος καλλιτέχνης «βγήκε εκτός εαυτού», με αποτελέσμα να γρονθοκοπήσει τον άνδρα που τον αποκάλεσε Usher και να χαστουκίσει τον άλλον. Αμέσως μετά, ξέσπασε μεγάλος καβγάς ανάμεσά τους, αλλά και με τους άνδρες της ασφάλειας του τουριστικού καταλύματος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor αποχώρηση: Δεν ξανάγινε! Η ανακοίνωση του Λιανού που «μούδιασε» τους παίκτες (videos)

Νόβακ Τζόκοβιτς: Βαριές κουβέντες από Σερβία και Αυστραλία μετά το θρίλερ για την απέλασή του

Προκλητικός Βασιλακόπουλος: Είναι υποχρεωτικότητα αυτή; Να παρακρατούνται τα 100 ευρώ από τη σύνταξη

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι σχέση είχε με την Καρολάιν και τον Αναγνωστόπουλο - Πώς γνωρίζονταν

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή