Αλίσια Κις: Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τραγούδι της στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Η 41χρονη τραγουδίστρια ερμήνευσε τις επιτυχίες «Empire State of Mind», «Girl on Fire» και «Superwoman», ωστόσο πολλοί Βρετανοί δυσαρεστήθηκαν έντονα όταν τραγούδησε το single της από το 2009, που είναι ούτε λίγο ούτε πολύ κάτι σαν ερωτική επιστολή στην πόλη της Νέας Υόρκης- ούσα σε μουσική σκηνή του Λονδίνου.

Newsbomb

1'

Η τραγουδίστρια απάντησε στις αντιδράσεις και εξήγησε ότι η βασίλισσα επέλεξε το «Empire State of Mind» να συμπεριληφθεί στη λίστα.

Σε βίντεο από τα παρασκήνια της εκδήλωσης, η Κις είπε στους δύο γιους της - τον Egypt, 12 ετών και τον Genesis, 7 - ότι η βασίλισσα είχε ζητήσει τα τραγούδια.

«Λέω στα αγόρια ότι η βασίλισσα ζήτησε τα τραγούδια που τραγουδάω» είπε η Κις στην κάμερα. «Και είπαν: "Δεν μπορείς να αρνηθείς στη βασίλισσα!"».

Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Επική βραδιά στο Ιωβηλαίο. Γιορτάζοντας τη βασίλισσα και όλες τις βασίλισσες!!!».

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Κάθε τραγούδι ζητήθηκε προσωπικά από τη βασίλισσα. Ακόμη και το "Empire!!!"» H Κις είπε στους θεατές όταν ανέβηκε στη σκηνή: «Ξέρετε όταν είμαι στο Λονδίνο, νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου. Μου θυμίζει τόσο πολύ τη Νέα Υόρκη. Σε αγαπώ, Λονδίνο».

Πηγή: ΑΠΕ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή