Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Μπιγιονσέ: Θα είναι το κεντρικό πρόσωπο σε ντοκιμαντέρ για την κάντρι μουσική

Newsbomb

Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στην ενασχόληση της Μπιγιονσέ με την κάντρι μουσική στο τελευταίο της άλμπουμ «Cowboy Carter»,

Η Μπιγιονσέ θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του νέου ντοκιμαντέρ του CNN με τίτλο «Call Me Country: Beyonce & Nashville's Renaissance».

Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στην ενασχόληση της τραγουδίστριας με την κάντρι μουσική στο τελευταίο της άλμπουμ «Cowboy Carter», το οποίο συνεχίζει να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του Billboard 200 και τον αντίκτυπο που έχει στη μουσική βιομηχανία.

Παράλληλα θα ερευνήσει την συζήτηση γύρω από το είδος μουσικής και πώς σχετίζεται με τους μαύρους μουσικούς. Το Call Me Country από το CNN FlashDocs θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 26 Απριλίου, σε παραγωγή του Έρικ Τζόνσον.

Θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις από ανερχόμενες φωνές της κάντρι αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως τους Brothers Osborne, Rissi Palmer, Aaron Vance, Denitia αλλά και αναλύσεις από ειδικούς του είδους, όπως των Touré, Kyle Coroneos και των συν-διευθυντών του «Black Opry» Holly G. και Tanner D

Το όγδοο άλμπουμ της Μπιγιονσέ κυκλοφόρησε στις 29 Μαρτίου και περιλαμβάνει 27 τραγούδια, που αποτίουν φόρο τιμής στις αφροαμερικανικές ρίζες της κάντρι, με συνεργασίες μεταξύ άλλων των θρύλων Ντόλι Πάρτον και Γουίλι Νέλσον αλλά και ανερχόμενους αστέρες της κάντρι, όπως οι Tanner Adell, Brittney Spencer, Reyna Roberts, Tiera Kennedy, Shaboozey και Willie Jones.