Κρις Μπράουν: Έμεινε κρεμασμένος στον αέρα στη διάρκεια συναυλίας του - Έξαλλος ο ράπερ

Ο ράπερ έμεινε να κρέμεται από το ταβάνι στο Prudential Centre του Νιούαρκ, αφότου πιάστηκε εκεί, ενώ ερμήνευε το «Under the Influence». 

Newsbomb

2'

Όλα στραβά πήγαν στην συναυλία του Κρις Μπράουν στο Νιου Τζέρσι την περασμένη Τετάρτη, καθώς έμεινε «κολλημένος» στον αέρα για αρκετά λεπτά.

Ο ράπερ έμεινε να κρέμεται από το ταβάνι στο Prudential Centre του Νιούαρκ, αφότου πιάστηκε εκεί, ενώ ερμήνευε το «Under the Influence».

Όπως φαίνεται σε βίντεο που έχει γίνει βάιραλ, συνέχισε να ερμηνεύει την επιτυχία του, ενώ διακριτικά έκανε νοήματ στο συνεργείο της σκηνής για βοήθεια.

Για αρκετά λεπτά, ο Κρις Μπράουν αιωρείτο πάνω από το στάδιο και συνέχισε την ερμηνεία του ενώ περίμενε να τον κατεβάσουν. Τελικά, μέλη του συνεργείου έφτασαν στη σκηνή με μία μεγάλη σκάλα για να τον βοηθήσουν να κατέβει και να λυθεί από τα σχοινιά που ήταν δεμένος.

Με το που κατέβηκε, ο ράπερ ήταν αρκετά εκνευρισμένος, ενώ φαινόταν να φωνάζει σε συνεργάτη του, πριν συνεχίσει τη συναυλία, ενώ σύμφωνα με το Hollywood Reporter είπε στο κοινό ότι ήταν θυμωμένος αλλά χειρίστηκε την κατάσταση καλά.

Αντιδρώντας στα βίντεο, ένας θαυμαστής σχολίασε: «Αυτός ο άνδρας κρεμόταν για πάρα πολύ ώρα πριν καταλάβει κάποιος ότι είχε κολλήσει».

«Το χειρίστηκε τόσο επαγγελματικά», πρόσθεσε ένας άλλος.

«Μου αρέσει που κρεμιέται εκεί σαν μία θυμωμένη νεράιδα», είπε τρίτος.

Ο Μπράουν, ο οποίος ξεκίνησε την περιοδεία του «11:11» την περασμένη εβδομάδα, πρόσφατα βρέθηκε στο στόχαστρο για προηγούμενες αμφιλεγόμενες εμφανίσεις του.

Ο ράπερ ξεσήκωσε ανησυχία όταν εθεάθη να αρπάζει από τον λαιμό την σταρ του «Love Island», Natalia Zoppa, ενώ της έκανε καντάδα κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Μάντσεστερ της Αγγλίας τον Μάρτιο του 2023.

Αρκετοί θαυμαστές χαρακτήρισαν την κίνηση ως «επιθετική» υποστηρίζοντας ότι η παίκτρια τουριάλιτι φαινόταν «πραγματικά πολύ αγχωμένη».

Εντωμεταξύ, ένα μήνα νωρίτερα, ο Μπράουν παραπονέθηκε ότι ο κόσμος «ακόμα τον μισεί» μετά την επίθεση στην πρώην σύντροφό του και σταρ της ποπ Ριάνα, το 2009.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή