Aυστραλός μετεωρολόγος έπαθε κρίση πανικού «στον αέρα» - «Το σώμα μου φώναζε να φύγω»

Ο Μπερν ζήτησε από την παρουσιάστρια Λίζα Μίλαρ να συνεχίσει με την εκπομπή

Newsbomb

1'

Ο Αυστραλός μετεωρολόγος και παρουσιαστής της εκπομπής «ABC News Breakfast» ενώ παρουσίαζε το δελτίο καιρού γύρω στις 6:30 το πρωί ξαφνικά σταμάτησε καθώς έπαθε κρίση πανικού.

Απευθυνόμενος προς τους τηλεθεατές είπε: «Θα πρέπει να σταματήσω για ένα δευτερόλεπτο. Κάποιοι από σας ίσως γνωρίζουν πως καμιά φορά παθαίνω κρίσεις πανικού και νομίζω πως αυτό συμβαίνει τώρα».

Ο Μπερν ζήτησε από την παρουσιάστρια Λίζα Μίλαρ να συνεχίσει με την εκπομπή ενώ εκείνος απομακρύνθηκε από το πλατό και η κάμερα εστίασε στη Μίλαρ. Λίγα λεπτά αργότερα ο παρουσιαστής του καιρού πίσω και ζήτησε συγγνώμη για τη σύντομη αποχώρησή του.

Ο Νέιτ Μπερν, μετά την κρίση πανικού της Τρίτης, μίλησε στο BBC για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Όταν ήμουν στο πλατό κατάλαβα πως δυσκολευόμουν να αναπνεύσω. Και ξέρω πως αυτή η συγκεκριμένη θέση μπροστά στο video wall που δείχνει τον μετεωρολογικό χάρτη μου προκαλεί κρίσεις πανικού. Και όντως ενεργοποιήθηκε μια κρίση πανικού. Είναι μια φυσιολογική αντίδραση. Το σώμα μου άρχισε να μουδιάζει, άρχισα να ιδρώνω. Όλο μου το σώμα φώναζε, «τρέξε, φύγε, βγες έξω», είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή