Ισπανία: 29χρονος έσωσε αγοράκι που είχε κρεμαστεί από μπαλκόνι - Συγκλονιστικό βίντεο

Ετοιμαζόταν να επιστρέψει στο σπίτι του την Τετάρτη όταν άκουσε κραυγές έξω από το διαμέρισμα όπου εργαζόταν
1'

Ο Φελίπε Νταβίντ Σόουζα, ένας 29χρονος ζωγράφος και Βραζιλιάνος μετανάστης που ζει στην Ισπανία χαιρετίστηκε ως ήρωας καθώς διακινδύνευσε τη ζωή του για να σώσει ένα μικρό παιδί που κρεμόταν από μπαλκόνι δεύτερου ορόφου στην παραλιακή ισπανική πόλη Αλικάντε.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ετοιμαζόταν να επιστρέψει στο σπίτι του την Τετάρτη όταν άκουσε κραυγές έξω από το διαμέρισμα όπου εργαζόταν. Έριξε μια ματιά έξω από το παράθυρο και είδε ένα πλήθος ανθρώπων που είχε συγκεντρωθεί στον δρόμο.

Πολλοί έδειχναν προς το μπαλκόνι δίπλα από το διαμέρισμα όπου εργαζόταν: «Είδα ένα μικρό αγόρι με το μισό του σώμα έξω», δήλωσε αργότερα ο Σόουζα στους δημοσιογράφους.

Το εξάχρονο παιδί είχε παγώσει από τον φόβο στο κάγκελο του μπαλκονιού, με το ένα πόδι να κρέμεται από την έξω πλευρά. Από κάτω το πλήθος φώναζε απεγνωσμένα στο μικρό αγόρι, λέγοντάς του να ξαναμπεί μέσα. Το βίντεο που τραβήχτηκε δείχνει τον Σόουζα χωρίς δεύτερη σκέψη να περνάει στο εξωτερικό μέρος του μπαλκονιού του και να προχωράει πάνω στο περβάζι προς το αγόρι.