Τρόμος στην Ιταλία: Οδηγός ράλι έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο κοινό – 12 τραυματίες

Ιταλία: Συναγερμός στο Τορίνο – Μικρά παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες

Newsbomb

1'

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Τορίνο, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου στην Ιταλία.

Όπως αναφέρει η La Repubblica, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου ράλι έχασε τον έλεγχο για λόγους που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί με αποτέλεσμα το όχημα που οδηγούσε να πέσει στο πλήθος πίσω από τα εμπόδια στην Piazza San Carlo, κοντά στη Via San Teresa, στο κέντρο της πρωτεύουσας του Piemontese.

Συνολικά τραυματίστηκαν 12 άτομα, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά ηλικίας 7-8 ετών, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Maria Vittoria. Άλλοι έξι άνθρωποι (τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες), μεταφέρθηκαν σε άλλο νοσοκομείο, χωρίς σοβαρά τραύματα.

Μια 29χρονη γυναίκα υπέστη τραύμα στο πόδι, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, μόνο ένας άνδρας υπέστη σοβαρότερα τραύματα και μώλωπες και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνονται αρχικά τα αγωνιστικά αυτοκίνητα να κινούνται κανονικά στην διαδρομή τους. Ξαφνικά και αφού έχουν περάσει δύο αμάξια, το τρίτο φαίνεται να μπαίνει στον δρόμο με μεγαλύτερη ταχύτητα και για άγνωστο λόγο ο οδηγός του χάνει τον έλεγχο και πέφτει επάνω στο κοινό που παρακολουθούσε. Αμέσως ακούγονται οι φωνές του πλήθους που καλούν σε βοήθεια για την αντιμετώπιση του περιστατικού.

Η τοπική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για την υπόθεση, ενώ ανακρίνονται ο οδηγός του οχήματος και οι υπεύθυνοι για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Δείτε το βίντεο στην αρχή του άρθρου

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή