Τρακάρισμα έσωσε έφηβο στις ΗΠΑ - Το αυτοκίνητο του «πήγαινε» με 193 χιλιόμετρα την ώρα

Ένα σχέδιο της τελευταίας στιγμής απέτρεψε την καταστροφή εκείνο το βράδυ του Σεπτεμβρίου

Newsbomb

1'

Ο Σαμ Ντάτσερ είχε μόλις τελειώσει τις δουλειές του, όταν το Honda Pilot του 18χρονου άρχισε ξαφνικά να επιταχύνει, παρόλο που το πόδι του δεν ήταν στο πεντάλ του γκαζιού. Το φρένο δεν δούλευε, δεν μπορούσε να βάλει νεκρά και πριν περάσει πολύς καιρός, το «ακυβέρνητο» SUV έτρεχε με ταχύτητα στην ύπαιθρο της δυτικής Μινεσότα των ΗΠΑ χωρίς να υπάρχει τρόπος να σταματήσει.

«Είχα το φρένο στο πάτωμα», δήλωσε ο Ντάτσερ την Πέμπτη, αλλά το SUV συνέχισε να πηγαίνει όλο και πιο γρήγορα, φτάνοντας τελικά τα 193 χιλιόμετρα την ώρα

Ένα σχέδιο της τελευταίας στιγμής απέτρεψε την καταστροφή εκείνο το βράδυ του Σεπτεμβρίου, καθώς ένας αστυνομικός έσπευσε μπροστά από το Honda και ο Ντάτσερ έλαβε εντολή να πέσει στο πίσω μέρος του περιπολικού του, επιτρέποντάς του να σταματήσει με ασφάλεια λίγο πριν φτάσει σε μια επικίνδυνη διασταύρωση.

«Αυτό ήταν πραγματικά το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ για να τον σταματήσω εγκαίρως», δήλωσε ο τροχονόμος της Μινεσότα Ζακ Γκρούβερ. «Μας τελείωνε ο χρόνος και η απόσταση. Πραγματικά δεν ήξερα κανέναν άλλο τρόπο».

Με πληροφορίες από το Associated Press

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή