Ανταρκτική: Μπαλαρίνα γίνεται viral χορεύοντας στην πλώρη κρουαζιερόπλοιου
Στην πλώρη ενός τεράστιου κρουαζιερόπλοιου, που διασχίζει τα παγωμένα νερά της Ανταρκτικής, επέλεξε να χορέψει η Γαλλίδα μπαλαρίνα Victoria Dauberville
Στην πλώρη ενός τεράστιου κρουαζιερόπλοιου, που διασχίζει τα παγωμένα νερά της Ανταρκτικής, επέλεξε να χορέψει η Γαλλίδα μπαλαρίνα Victoria Dauberville.
Το βίντεο που απαθανάτισε τη σκηνή έγινε viral στα social media. H Γαλλίδα μπαλαρίνα Victoria Dauberville και ο σύντροφός της, καλλιτέχνης Mathieu Forget, που συνεργάστηκαν για το εγχείρημα, διευκρίνισαν ότι το εντυπωσιακό αυτό βίντεο ήταν πέρα για πέρα αληθινό.
Η μαγευτική στιγμή απαθανατίστηκε από τον Forget, γνωστό και ως «The Flying Man» για τις δημιουργίες του με αθλητές που φαίνεται να αψηφούν τη βαρύτητα, εμπνευσμένες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024.
Trending
![«Παράθυρο» για μερική επαναφορά των δώρων: Πόσα θα λάβουν δημόσιοι υπάλληλοι και πόσα συνταξιούχοι](https://img.bbmd.gr/img/500/max/90/2024/09/17/4b871d93-ermou-dimoskophsh.jpg?t=7pEmLrrMibO5L-TfRc2Z-g)
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή