Κύπρος: Έρευνες για τον θάνατο 43χρονης - Καταθέτουν γιατροί και νοσηλευτές

Εντός των επόμενων ημερών θα κληθούν για κατάθεση γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό από το ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Λάρνακας, σε σχέση με τον θάνατο της Μαρίας Ακσού.
O σύζυγος της καταγγέλλει καθυστέρηση στην εισαγωγή της στο νοσοκομείο
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
1'

Η 43χρονη μητέρα έξι παιδιών, είχε αφήσει την τελευταία της πνοή στις 25 Μαρτίου στην αίθουσα αναμονής του ΤΑΕΠ, με τον σύζυγό της να καταγγέλλει καθυστέρηση στην εισαγωγή της.

Αρχικά, η Αστυνομία Αραδίππου, διερευνούσε υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, ωστόσο, μετά την καταγγελία οι έρευνες πήραν νέα τροπή, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν υπήρξε αμέλεια.

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών βρίσκεται η διαδικασία που ακολουθήθηκε στο ΤΑΕΠ Λάρνακας, από τη στιγμή που η 43χρονη έφτασε στον χώρο μέχρι το θάνατό της.

Για να ολοκληρώσει πάντως τις έρευνές της η Αστυνομία, θα χρειαστούν μήνες, αφού στον φάκελο της υπόθεσης πρέπει να συμπεριληφθεί η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου της 43χρονης, τα οποία θα καταδειχθούν από τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων.

Όπως ανέφερε στον «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ» αστυνομική πηγή, η διαδικασία των ιστοπαθολογικών εξετάσεων είναι χρονοβόρα και τα αποτελέσματά τους δεν αναμένονται ενωρίτερα από τους τρεις μήνες. Ακολούθως ο φάκελος της υπόθεσης θα αποσταλεί για οδηγίες στη Νομική Υπηρεσία.

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: Μυστήριο με πτώμα άνδρα που βρέθηκε σε διαμέρισμα