Κύπρος: Τους έκαψαν σε ΙΧ για οικονομικές διαφορές – Απίστευτο θρίλερ

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία της Κύπρου μετά τις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο απανθρακωμένων πτωμάτων μέσα σε καμένο αυτοκίνητο
Το σημείο που εντοπίστηκε το καμένο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ήταν δύο απανθρακωμένα πτώματα
Cyprus Times
3'

Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν οι άνδρες της Αστυνομίας στην Κύπρο και ειδικότερα στην περιοχή του Ληστόβουνου, όταν εντόπισαν ένα καμένο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο υπήρχαν δύο απανθρακωμένα πτώματα.

Το σημείο αποκλείστηκε άμεσα και μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και η ΥΠΕΓΕ, με τις αρχές να διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς με βάση την κατάσταση των πτωμάτων τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Επί τόπου έσπευσε και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους για αυτοψία.

Συλλήψεις δύο νεαρών

Η κυπριακή αστυνομία έχει συλλάβει δύο νεαρούς 19 και 23 ετών, ως ύποπτους για τη δολοφονία των δύο ανθρώπων. Από τις εξετάσεις DNA διαπιστώθηκε πως το ένα θύμα είναι ο 39χρονος Ανδρέας Κουζουπής, από το χωριό Αρακαπάς της επαρχίας Λεμεσού. Υπάρχουν πληροφορίες και για την ταυτότητα του δεύτερου θύματος αλλά ακόμα δεν έχει γίνει ταυτοποίηση.

Η Αστυνομία αξιολογώντας πληροφορίες οδηγήθηκε σε έναν 19χρονο και έναν 23χρονο συγχωριανούς του θύματος. Φαίνεται πως ο 19χρονος είχε κάποιες οικονομικές διαφορές με τον 39χρονο για ποσό που χαρακτηρίζεται ευτελές. Στα σπίτια των δυο συλληφθέντων έγινε έρευνα και κατασχέθηκαν διάφορα τεκμήρια μεταξύ των οποίων και κυνηγετικά όπλα τα οποία θα εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Η θέση των απανθρακωμένων πτωμάτων στο αυτοκίνητο

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, το ένα πτώμα εντοπίστηκε μπροστά στο αυτοκίνητο και το δεύτερο στο πίσω κάθισμα, ωστόσο αυτό δεν συνεπάγεται ότι αυτή ήταν η αρχική τους θέση. Κοντά στο αυτοκίνητο υπάρχει ένα κομμένο δέντρο, ενώ από την περιοχή εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν κάποια τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Κατά πληροφορίες, μεταξύ αυτών και ένα κομμάτι ρούχο που διερευνάται κατά πόσο συνδέεται.

Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το όχημα και έτσι δεν μπορεί άμεσα να φανεί ο αριθμός του οχήματος και σε ποιον ήταν εγγεγραμμένο.

«Προτεραιότητα να διαφανεί αν μιλάμε για έγκλημα ή άλλο γεγονός»

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Οι εξετάσεις επεκτείνονται στις ακόλουθες κατευθύνσεις, πρώτα στο αυτοκίνητο και στην πορεία στην ευρύτερη περιοχή.

Έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα που αξιολογεί όλα τα δεδομένα, τις πληροφορίες και τα στοιχεία ως προς τη διαλεύκανση του περιστατικού. Προτεραιότητα, σε αυτή τη φάση, να διαφανεί αν μιλάμε για έγκλημα ή άλλο γεγονός, τόνισε.

Στο επίκεντρο βρίσκονται και τα πρόσωπα που έχουν δηλωθεί ως ελλείποντα. Πάντως μέχρι αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, αν και η είδηση δημοσιοποιήθηκε, δεν επικοινώνησε οποιοσδήποτε με τις αρχές σχετικά με ελλείπον πρόσωπο.

Την πληροφορία για φλεγόμενο αυτοκίνητο έδωσε πολίτης στις αρχές 15 περίπου λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

*Με πληροφορίες από Cyprustimes

Σχετικές ειδήσεις