Απογοητευμένοι οι γονείς των διδύμων του Μαρί

Οι γονείς των διδύμων εμφανίζονται έτοιμοι να τις αναζητήσουν μέσω της δικαιοσύνης. Η οικογένεια διά μέσου του δικηγόρου της απέστειλε επιστολές στους Διευθυντές των Υπουργείων Άμυνας, Εξωτερικών και Δημοσίας Τάξης καθώς επίσης και στους Αρχηγούς της Αστυνομίας και του ΓΕΕΦ.

Απογοητευμένοι οι γονείς των διδύμων του Μαρί
1'

Στις επιστολές αναφέρεται ότι μετά από πολλή καθυστέρηση έχει ξεκινήσει ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας, η δίκη για τις ποινικές ευθύνες της τραγωδίας παρά το γεγονός ότι ο κύριος υπεύθυνος και υπαίτιος απουσιάζει από το κατηγορητήριο.

Εκτός από τις ποινικές ευθύνες, υπάρχουν όμως και πειθαρχικές, αναφέρουν οι επιστολές, που αναμφισβήτητα έχουν οι εμπλεκόμενοι για τις οποίες μέχρι σήμερα κανένας αρμόδιος δεν μας ενημέρωσε εάν διευθετήθηκαν και σε ποιο στάδιο βρίσκονται.

Στο πόρισμα Πολυβίου, καταλήγει η επιστολή, το κεφάλαιο 8 περιγράφει τις πειθαρχικές ευθύνες των δημόσιων λειτουργών αλλά μέχρι σήμερα δεν ακούσαμε κανένα δημόσιο λειτουργό να έχει το θάρρος και την τόλμη να αποδεχθεί ή ακόμα να του αποδοθούν οι πειθαρχικές ευθύνες που του αναλογούν, ή να υποστεί τις όποιες συνέπειες, παραμόνο προκλητικά άλλοι μετατίθενται άλλοι στην Κύπρο και άλλοι στο εξωτερικό ή έχουν προαχθεί σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

πηγη ΣΙΓΜΑ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή