Χειροβομβίδα σε γραφεία εταιρείας στη Λάρνακα

Στο επαγγελματικό περιβάλλον του ιδιοκτήτη εταιρείας διανομής καθαριστικών, στη Λάρνακα, επικεντρώνει η Αστυνομία τις εξετάσεις της αναφορικά με την έκρηξη χειροβομβίδας στα γραφεία της εταιρείας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας.
1'

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «γύρω στις 3 τα ξημερώματα εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε γραφεία εταιρείας διανομής καθαριστικών, που βρίσκονται σε ισόγειο κτιρίου στη Οδό Γολγών, στη Λάρνακα, ιδιοκτησίας 35χρονου από τη Λάρνακα».

Πρόσθεσε ότι «επί τόπου έσπευσε η Αστυνομία η οποία και απέκλεισε τη σκηνή. Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν εξετάσεις από άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας και του Κλάδου Πυροτεχνουργών του Αρχηγείου Αστυνομίας. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη προήλθε από ρίψη χειροβομβίδας».

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας, σημείωσε, «επικεντρώνονται στο επαγγελματικό περιβάλλον του ιδιοκτήτη», προσθέτοντας ότι από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές, οι οποίες δεν έχουν ακόμα υπολογιστεί, τόσο στο εσωτερικό του καταστήματος όσο και στις γυάλινες προθήκες. «Τα γραφεία της εταιρείας δεν καλύπτονται από ασφάλεια», ανέφερε.

ΠΗΓΗ icyprus

--