Νέα νομοσχέδια προωθεί η Κυπριακή κυβέρνηση

Το πρωί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, συναντήθηκε με τον Γενικό Εισαγγελέα, Πέτρο Κληρίδη και τον υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνά Νικολάου. Εξερχόμενος του Προεδρικού, ο Γενικός Εισαγγελέας ανέφερε ότι τα νομοσχέδια μόλις ετοιμαστούν, θα κατατεθούν στη Βουλή.

Νέα νομοσχέδια προωθεί η Κυπριακή κυβέρνηση
1'

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε επίσης το πρωί συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής, Γιαννάκη Ομήρου, με τον οποίο συζήτησαν θέματα θεσμικής συνεργασίας Βουλής - κυβέρνησης.

Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση ο κ. Ομήρου είπε ότι ενημέρωσε τον πρόεδρο Αναστασιάδη ότι η Βουλή θα αποστείλει εντός των ημερών διακομματική αντιπροσωπεία στο Βερολίνο, προκειμένου να ενημερώσει τα κόμματα για τις προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας κατά του χρηματοοικονομικού εγκλήματος.

Ανέφερε επίσης ότι ο πρόεδρος Αναστασιάδης τον ενημέρωσε για τα 54 νομοσχέδια τα οποία θα προωθήσει σταδιακά η νέα κυβέρνηση και του ζήτησε να του αποστείλει κατάλογο των δεκάδων εκκρεμούντων νομοσχεδίων, προκειμένου η κυβέρνηση να αποφασίσει εάν θα τα υιοθετήσει ή θα τα αποσύρει.

ΠΗΓΗ icyprus

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή