Λάρνακα: «Τσάκωσαν» Ρουμάνο με 10 πανάκριβα ρόλεξ

Δέκα ανδρικά ρολόγια πολυτελείας, αξίας 177 χιλιάδων ευρώ, εντόπισε η αστυνομία στην κατοχή 32χρονου Ρουμάνου, ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει το πρωί μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας με προορισμό τη Ρώμη.

Λάρνακα: «Τσάκωσαν» Ρουμάνο με 10 πανάκριβα ρόλεξ
1'

Σε έρευνα που έγινε στις αποσκευές του, εντοπίστηκαν 10 καινούργια ρολόγια, τα οποία μάλιστα έφεραν ακόμη τις ταμπελίτσες με την τιμή πώλησης.

Ο 32χρονος ύποπτος, ανακρινόμενος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι όμως δεν συνάδουν. Παρουσίασε μάλιστα αποδείξεις για τα ρολόγια, αξίας όμως 76 χιλιάδων ευρώ, ενώ η αξία των ανευρεθέντων αντικειμένων υπολογίζεται στις 177 χιλιάδες ευρώ.

Ο ύποπτος, όπως διαπιστώθηκε, ήρθε στην Κύπρο πριν από 3 μέρες και ισχυρίστηκε ότι τα ρολόγια του τα έδωσε πρόσωπο, το οποίο αναζητείται για να τα μεταφέρει στην Ιταλία.

Σε έρευνα που έγινε στο ξενοδοχείο, το οποίο διέμενε ο ύποπτος, εντοπίστηκαν και οι πολυτελής συσκευασίες των ρολογιών. Ο 32χρονος συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας αφού πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπής. Οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας και εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης 3 ημερών.

πηγη ΣΙΓΜΑ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή