Διακοπή ρεύματος και ατυχήματα στην Αμμόχωστο λόγω χαλαζόπτωσης

Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο αλλά και στον γεωργοκτηνοτροφικό τομέα δημιούργησε η έντονη χαλαζόπτωση που έπληξε το πρωί την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.
1'

Λόγω της χαλαζόπτωσης,, σημειώθηκαν τέσσερα τροχαία δυστυχήματα με ζημιές μόνο, ενώ ζημιές παρατηρήθηκαν σε κτηνοτροφικά υποστατικά σε θερμοκήπια και πατατοφυτείες. Λόγω των σφοδρών ανέμων σημειώθηκε αποκοπή δρόμων από την πτώση δένδρων, ενώ συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμμοχώστου κλήθηκαν για άντληση νερών από πλημμυρισμένα υποστατικά.

Στο Παραλίμνι, την Αγία Νάπα και τη Δερύνεια σημειώθηκε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για την αποκατάσταση του οποίου εργάζονται συνεργεία της ΑΗΚ.

Στην επαρχία Λάρνακας λόγω της χιονόπτωσης παραμένουν κλειστοί ο ακόλουθοι δρόμοι: Αγίων Βαβατσινιάς - Μαχαιρά, Βαβατσινιάς - Μαχαιρά, Οδούς - Φαρμακά, Βαβατσινιάς - Αγίων Βαβατσινιάς, Οράς - Βαβατσινιάς, Μελίνης - Οδούς, Λευκάρων - Βαβατσινιάς και Μελίνης - Αγίων Βαβατσινιάς. Επίσης ανοικτοί μόνον για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες και με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς είναι οι δρόμοι Οράς - Μελίνης και Οράς -Βαβατσινιάς.