«Παρέλυσε» σήμερα το Λιμάνι Λεμεσού

Οι εμπορικές δραστηριότητες «παρέλυσαν» σήμερα στο λιμάνι Λεμεσού, από την 24ωρη απεργία των εργαζομένων της Αρχής Λιμένων Κύπρου, οι συντεχνίες των οποίων αποφάσισαν να συμπορευθούν με τις συντεχνίες της ΑΤΗΚ και ΑΗΚ, που διαμαρτύρονται για την έγκριση του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις/ιδιωτικοποιήσεις, από το Υπουργικό Συμβούλιο.

«Παρέλυσε» σήμερα το Λιμάνι Λεμεσού
1'

Οι εργαζόμενοι στην Αρχή Λιμένων συγκεντρώθηκαν το πρωί έξω από την είσοδο του νέου λιμανιού της Λεμεσού, κρατώντας πλακάτ που εξέφραζαν την αντίθεσή τους σε κάθε μορφή ιδιωτικοποίησης του ημικρατικού οργανισμού.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος της ΣΗΔΗΚΕΚ - ΠΕΟ, Γιώργος Επαμεινώνδα, ανέφερε πως "η Αρχή Λιμένων και τα λιμάνια μας προσφέρουν πάρα πολλά στην κοινωνία, στην ανάπτυξη του τόπου και σε τούτες τις δύσκολες ώρες είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας και είναι κρίμα, την ώρα που παράγουν, που αποφέρουν κέρδη, να χαρίζονται ή να ξεπουλιούνται".

Πρόσθεσε ότι θα πρέπει να παραμείνει ο δημόσιος χαρακτήρας της Αρχής Λιμένων, ενώ σε διαφορετική περίπτωση, προειδοποίησε ότι τα μέτρα θα κλιμακωθούν.

πηγη ikypros

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή