Θρίλερ με τον 43χρονο Ελληνοκύπριο που πυροβόλησε τη πρώην σύζυγό του

Έτοιμος να παραδοθεί στην αστυνομία, δηλώνει μέσω της δικηγόρου του ο 43 χρονος, ο οποίος βρίσκεται ταμπουρωμένος σε μπυραρία.

Θρίλερ με τον 43χρονο Ελληνοκύπριο που πυροβόλησε τη πρώην σύζυγό του
2'

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, ο 43χρονος φοβάται την εναντίον του ποινική δίωξη και απαιτεί όπως η υπόθεση του εξεταστεί άμεσα από τη Νομική Υπηρεσία και να τύχει δίκαιου χειρισμού. Όπως είπε η δικηγόρος του, μετά από όσα λέχθησαν στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι του ΣΙΓΜΑ, ο πελάτης της θα παραδοθεί. «Ελπίζω να ικανοποιηθήκαν οι απαιτήσεις του και να παραδοθεί», είπε η δικηγόρος.

Υπενθυμίζεται ότι το θρίλερ στην Ορόκλινη με τον 43 χρονο Ελληνοκύπριο που πυροβόλησε και τραυμάτισε τη Μολδαβή πρώην σύζυγό το, συνεχίζεται για δεύτερη μέρα. Ο δράστης παραμένει ταμπουρωμένος στην μπιραρία που διατηρεί, στο δρόμο Λάρνακας Δεκέλειας φωνάζει ότι δεν θέλει να πάει φυλακή.

Συγκεκριμένα, η Μολδαβή συνοδευόμενη από δύο φίλες της επισκέφθηκε τον πρώην σύζυγό της στη μπιραρία του για να συζητήσουν θέμα διατροφής για το 15μηνο παιδί τους. Μετά από έντονη λογομαχία ο 43χρονος εξεμάνη, ανέσυρε κυνηγετικό όπλο και πυροβολώντας δύο φορές στον αέρα τραυμάτισε ελαφρώς την πρώην σύζυγό του η οποία δέχτηκε σφαιρίδια στην ωμοπλάτη και στο στήθος.

Η γυναίκα με τη συνοδεία των δύο φιλενάδων της, μετέβη στον Αστυνομικό σταθμό Ορόκλινης και κατήγγειλε το γεγονός, ενώ ο πρώην σύζυγος της κλειδώθηκε στην μπυραρία του, απειλώντας να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Η περιοχή αποκλείστηκε αμέσως από την αστυνομία, η οποία προχώρησε και σε εκκένωση όλων των κτηρίων που βρίσκονται πλησίον της μπυραρίας.

Γύρω στο μεσημέρι και ενώ ο 43χρονος δήλωνε ανένδοτος φωνάζοντας ότι δεν πρόκειται να πάει φυλακή ο κλοιός γύρω από την μπιραρία έσφιξε με την συμμετοχή και μελών του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού.

Ο διαπραγματευτής της αστυνομίας παρά τις ολονύκτιες προσπάθειες δεν κατάφερε να πείσει τον 43χρονο να παραδοθεί. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και σήμερα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 43 χρονος για μεγάλη χρονική περίοδο τελούσε χθες σε κατάσταση μέθης.

Πηγη ΣΙΓΜΑ

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή