Λευκωσία: Στο νοσοκομείο 18χρονος μετά από ατύχημα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας διακομίσθηκε 18χρονος μετά από τραυματισμό του με μοτοσικλέτα στην Πάφο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του.
Λευκωσία: Στο νοσοκομείο 18χρονος μετά από ατύχημα
1'

Σύμφωνα με την Αστυνομία το δυστύχημα σημειώθηκε όταν δύο 18χρονοι που οδηγούσαν δύο τετράτροχες μοτοσικλέτες στις 17:20 χθες το απόγευμα στο δρόμο Έμπας- Τάλας κάτω από συνθήκες που διερευνώνται σε κάποιο σημείο του δρόμου συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο πλάι με αποτέλεσμα η μία εκ των δύο να ανατραπεί .

Οι δύο νεαροί διακομίσθηκαν αρχικά στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ύστερα από σειρά εξετάσεων που υποβλήθηκαν σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο ένας εκ των δύο νεαρών υπέστη κάταγμα κρανίου και εγκαύματα σε διάφορα μέρη του σώματος εξαιτίας της τριβής και ο δεύτερος 18χρονος κάταγμα δεξιού αγκώνα και επίσης εγκαύματα λόγω της τριβής.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ο ένας εκ των δύο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ενώ ο δεύτερος κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Η τροχαία Πάφου μετέβη στη σκηνή για περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να διαφανούν τα αίτια της πρόκλησης του δυστυχήματος .

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή