Λεμεσός: Ξυλοφόρτωνε την γυναίκα του για να αποβάλει

Έσπασε την σιωπή της 37χρονη την οποία ξυλοφόρτωνε ο άντρας της γιατί την ήθελε να προχωρήσει σε έκτρωση καθώς δεν επιθυμούσε να φέρουν στον κόσμο το μωρό τους.
Λεμεσός: Ξυλοφόρτωνε την γυναίκα του για να αποβάλει

Σύμφωνα με την 37χρονη παραπονούμενη, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο, επίσης Ιρανός, σύζυγος της την ξυλοφορτώνει.

Μετά και το χθεσινό περιστατικό όμως, η γυναίκα που είναι και έγκυος, δεν άντεξε και κατήγγειλε την υπόθεση στις αρχές.

Ο 44χρονος σύζυγος της, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, χθες την χτύπησε για μία ακόμη φορά και την πέταξε έξω από το σπίτι, απαιτώντας να προχωρήσει σε έκτρωση καθώς δεν επιθυμεί να φέρουν στον κόσμο το μωρό τους.

Μη ξερώντας τι άλλο να κάνει για να γλιτώσει από την οργή του συζύγου της, ζήτησε βοήθεια από γείτονα, ο οποίος κάλεσε ασθενοφόρο που την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, ο 44χρονος προέβη σε παρόμοιες πράξεις και πριν από πέντε μήνες, όταν και πάλι ήταν έγκυος. Όπως ανέφερε στην καταγγελία της, τότε την κλώτσησε με δύναμη στην κοιλιά, με καθαρό στόχο να την κάνει να αποβάλει, όπως και έγινε. Και τότε μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως το μωρό που κυοφορούσε ήταν νεκρό. Τότε δεν προχώρησε σε καταγγελία, φοβούμενη ότι ο σύζυγος της θα τη χώριζε.

Ο 44χρονος Ιρανός καταζητείται καθώς μετά την καταγγελία δεν έχει εντοπιστεί.

Η Αστυνομία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΠΗΓΗ ΣΙΓΜΑ


Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή