Τραγωδία στα Τέμπη: Σεβασμός για τις ψυχές που χάθηκαν – Να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι

«Μαύρη» Τετάρτη ξημέρωσε για την Ελλάδα, που θρηνεί το άδικο χαμό δεκάδων συμπολιτών μας από τον εκτροχιασμό τρένου στα Τέμπη. Οι εικόνες που εκτυλίσσονται είναι τραγικές, με γονείς να αναζητούν τα παιδιά τους και η απόγνωση να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.  

Τραγωδία στα Τέμπη: Σεβασμός για τις ψυχές που χάθηκαν – Να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι

Για όλους αυτούς τους ανθρώπους που χάθηκαν είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθούν άμεσα οι υπαίτιοι της τραγωδίας και να κάτσουν στο σκαμνί. Δεν είναι δυνατόν σε μία σύγχρονη χώρα να χάνουν τη ζωή τους πολίτες εξαιτίας ολιγωριών και κακών χειρισμών από την πλευρά των υπευθύνων.

Και επειδή και πάλι θα υπάρξει ένα πινγκ πονγκ ευθυνών, ας αναλογιστούν οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου τις ευθύνες τους γι’ αυτό που συνέβη και οδήγησε στο πένθος δεκάδες οικογένειες.

Θα ήταν χρήσιμο και ηθικό μία φορά, οι πολιτικοί να βάλουν τον εαυτό τους στη θέση των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους τόσο άδικα. Πώς θα αισθάνονταν; Θα ξεχείλιζε η οργή για τους υπεύθυνους της τραγωδίας; Θα ζητούσαν πειστικές απαντήσεις για τα αίτια του σοκαριστικού δυστυχήματος; Θα κατακεραύνωναν τους πολιτικούς και τα κόμματα που δεν έπραξαν αυτά που έπρεπε για να αποφευχθεί η τραγωδία;

Τα παραπάνω ερωτήματα είναι αμείλικτα και αφορούν όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Γι’ αυτό το λόγο ας μην προσπαθήσουν κάποιοι να εκμεταλλευτούν για κομματικό όφελος το τραγικό συμβάν. Οποιος το επιχειρήσει θα το βρει μπροστά του.

Οι ψυχές που χάθηκαν ζητούν δικαίωση.

Σχετικές ειδήσεις

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ένα μωρό 6,5 μηνών και ένα παιδί 8 ετών ανάμεσα στους τραυματίες

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Θρήνος για τον 35χρονο μηχανοδηγό από τη Φθιώτιδα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Πλάνα μέσα από τα βαγόνια

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή