Η συνταγή της ημέρας: Καγιανάς
#tsoulotip: Δε βάζουμε πολλά αυγά γιατί θα γίνει μία σφιχτή ομελέτα. Για ένα ζουμερό αποτέλεσμα, ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι λίγο πριν εξατμιστούν όλα τα υγρά.
ΥΛΙΚΑ
5 μέτρια αυγά
6 ντομάτες
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κίτρινη πιπέρια
1 πράσινη πιπεριά
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
1 κ.γ. ρίγανη ξερή
¼ κ.γ. κύμινο σε σκόνη
½ κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για το σερβίρισμα:
Θρυμματισμένη φέτα
Ρίγανη
Φρυγανισμένο ψωμί
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com