Η συνταγή της ημέρας: Αγιορείτικες σουπιές με σπανάκι
#tsoulotip: Αν χρησιμοποιούμε κατεψυγμένες σουπιές δεν χρειάζεται να τις ζεματίσουμε στην αρχή.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό σουπιές
1 κιλό σπανάκι φρέσκο
1 μάτσο κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
1 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
200ml. ελαιόλαδο
Aλάτι & πιπέρι
1 κ.γ. ρίγανη
¼ κ.γ. κύμινο
Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή