Η συνταγή της ημέρας: Pizza Καλτσόνε

Δείτε την πεντανόστιμη συνταγή του Γιώργου Τσούλη

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη ζύμη:

500γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

1 κρόκο αυγού

1 φακελάκι ξερή μαγιά

1 κ.σ. ελαιόλαδο

150-200 γρ. νερό χλιαρό

150γρ. βούτυρο τύπου Κερκύρας κομμένο σε κυβάκια παγωμένο και έξτρα λιωμένο για άλειμμα του καλτσόνε

1κγ. αλάτι

1κγ. ζάχαρη

Υλικά για τη γέμιση:

400γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας

10-20 φέτες μπέικον

10-20 φέτες ζαμπόν

150-200γρ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

2-3 πράσινες πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες

1 κ.γ. ρίγανη ξερή

400γρ τυρί γκούντα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com