Η συνταγή της ημέρας: Χταπόδι στιφάδο με χυλοπίτες

#tsoulotip: Το χταπόδι δεν το βράζουμε ποτέ με νερό, ούτε του ρίχνουμε αλάτι γιατί σκλυραίνει.  

ΥΛΙΚΑ

1 Xταπόδι 1-1/2 κιλό

1 καρότο ψιλοκομμένο

300 γρ. κρεμμύδια στιφάδο

1 σκ. σκόρδο

1 φύλλο δάφνης

1/2 κγ. πιπέρι σε κόκκους

1 αστεροειδή γλυκάνισο

200 γρ. χυμό ντομάτας

500 γρ. χυλοπιτάκι

100 ml. κρασί κόκκινο

100 γρ. ελαιόλαδο

1/4 άνηθο ψιλοκομμένο

αλάτι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com