Συνταγή για λυχναράκια από τον Γιώργο Τσούλη

Γλυκά νησιώτικα τυροπιτάκια!

#tsoulotip: Πιέζουμε καλά τις άκρες για να μην ανοίξουν τα λυχναράκια κατά το ψήσιμο.

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

450 γρ. αλεύρι, μαλακό

40 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

2 κ.γ. baking powder

1 αυγό, μέτριο

185 ml γάλα, πλήρες

60 ml ηλιέλαιο

1 κρόκο, για το άλειμμα αραιωμένο με νερό

Κανέλα, τριμμένη για το πασπάλισμα

Για τη γέμιση:

180 γρ. φέτα, θρυμματισμένη

180 γρ. μυζήθρα, γλυκιά

1 αυγό, μέτριο

30 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

1 κ.γ. μέλι

1 κ.γ. κανέλα τριμμένη

¼ κ.γ. μαστίχα, θρυμματισμένη

Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com