Η συνταγή της ημέρας: Λουκουμάδες με φέτα

#tsoulotip: 1) Αν θέλουμε ακόμη πιο αφράτους λουκουμάδες, αφήνουμε το χυλό στο ψυγείο, σκεπασμένο με μεμβράνη για 30 λεπτά περίπου. 2) Προσέχουμε να μην είναι πολύ καφτό το λάδι για να ψηθούν οι λουκουμάδες μέχρι μέσα.

ΥΛΙΚΑ

Για τους λουκουμάδες

350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ

260 ml. γάλα πλήρες

500 γρ. φέτα, θρυμματισμένη

4 γρ. σόδα

½ κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική

2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

60 γρ. βούτυρο, λιωμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Για το σερβίρισμα:

Μαρμελάδα φράουλα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχετικές ειδήσεις