Πάβλοβα με σάλτσα από βατόμουρα

#tsoulotip: Τις μαρέγκες καλό θα ήταν, αφού ψηθούν, να τις αφήσουμε μέσα στο ζεστό φούρνο, ώστε να ξεραθούν εντελώς,

ΥΛΙΚΑ

250 γρ ζάχαρη κρυσταλική

250γρ. ζάχαρη άχνη

250γρ. Ασπράδι αυγού

2 πρέζες αλάτι

Υλικά για τη γέμιση:

500γρ κρέμα γάλακτος

160 γρ γιαούρτι 2%

Υλικα για τη σάλτσα βατόμουρου:

200 γρ βατόμουρα

100 γρ ζάχαρη

1 στικ κανέλας

2 αστεροειδείς γλυκάνισους

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχετικές ειδήσεις