Η... νοστιμιά της ημέρας: Στρόμπολι με αλλαντικά

#tsoulotip: Σφίγγουμε πολύ καλά το στρόμπολι για να μην μας ανοίξει στο ψήσιμο.  

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη ζύμη:

600 γρ. Aλεύρι, σκληρό

1 κ.γ. Zάχαρη

1 Φακελάκι μαγιά

2 κ.γ. Αλάτι

360 ml Νερό

2 κ.σ. Ελαιόλαδο & έξτρα για το άλειμμα του σκεύους

Για τη γέμιση:

3 κ.σ. λιωμένο βούτυρο και έξτρα για το άλειμμα

50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα και έξτρα για πασπάλισμα

8 φέτες ζαμπόν

8 φέτες σαλάμι μπύρας

8 φέτες πάριζα

4 λεπτές φέτες μοτσαρέλα

4 φέτες ένταμ

150 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com