Πάρτε τους τα κεφάλια!

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Οπότε ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Για μια ακόμη φορά.

Προσωπική άποψη: Σε παιδεραστές και παιδόφιλους δεν υπάρχει πολιτισμός. Ο πολιτισμός μιας κοινωνίας, το έχουμε πει πολλές φορές, κρίνεται από το πώς προστατεύει τους αδύναμους.

Τα παιδιά, τους ηλικιωμένους και τα ζώα. Άρα; Άρα στην υπόθεση της μικρής Μαρκέλλας, η ποινή για όσους της έκαναν ό,τι της έκαναν θα έπρεπε να είναι μία: Η θανατική.

Το γεγονός ότι μέρος του δυτικού πολιτισμού στο βωμό της… προόδου, κατάργησε τη θανατική ποινή προσωπικά δεν το κατάλαβα ποτέ.

Πολλώ δε μάλλον από την στιγμή που ολοένα και περισσότεροι οι ποινές που επιβάλλει το Δικαστήριο σχεδόν για όλα τα εγκλήματα είναι πια… χάδια. Χάδια που δεν μετατρέπονται πια σε… ποινές ούτε καν από τους άγραφους κανόνες που ίσχυαν κάποτε μέσα στις φυλακές, ειδικά για τύπους που «πείραζαν» παιδιά. Αμέτρητα τα παραδείγματα.

Πάμε λοιπόν παρακάτω. Είναι καθήκον των αρμοδίων να βρεθούν ΟΛΟΙ όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση της Μαρκέλλας και να τιμωρηθούν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ. Ναι, παραδειγματικά.

Από την τύπισσα που άρπαξε το παιδί και το πήγε σπίτι της με τα γνωστά αποτελέσματα μέχρι όποιον άλλο συμμετείχε σε αυτή την αθλιότητα. Πάρτε τους τα κεφάλια! Και επειδή κυριολεκτικά δεν μπορείτε, τουλάχιστον με τον τρόπο που ορίζει ο Νόμος.

Βάλτε τους στη φυλακή για… δυο ζωές ώστε στο μέλλον όποιος θελήσει να «πειράξει» ένα παιδί να ξέρει ότι θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι. Να ξέρει ότι αν απλώσει χέρι σε παιδί θα του κοπεί!

Όχι ότι ακόμη και έτσι η μικρή Μαρκέλλα θα ξεχάσει όσα έζησε αλλά τουλάχιστον να μην υπάρξουν άλλες Μαρκέλλες στο μέλλον! Ευχολόγιο, θα μου πεις… Ίσως. Και θα μείνει ευχολόγιο, όσο τα «τέρατα» που κυκλοφορούν ανάμεσα μας, ακόμη κι όταν αποκαλύπτονται αντί να τα «σκοτώσεις» τα… χαϊδεύεις. Κι αν θέλετε βγάζετε τα εισαγωγικά. Παντού

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση lockdown: Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις για SMS, απαγόρευση κυκλοφορίας, μετακίνηση εκτός νομού