Σηκωμένη κάμερα και μικρόφωνο στον Δημήτρη Σταρόβα…

Την ώρα που ο Μήτσος έβγαινε από το νοσοκομείο με το αυτοκίνητο ενός φίλου του, οι κάμερες ξανασηκώθηκαν.

Ο Δημήτρης Σταρόβας βγήκε από το νοσοκομείο. Μετά από μια περιπέτεια σοβαρή. Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι ένας ακόμα δημοφιλής άνθρωπος. Που «απολαμβάνει» αυτό που λένε δημοσιότητα. Είχε κάμερες σχεδόν κάθε μέρα κάτω από το δωμάτιο του από αυτές τις 14 που έμεινε στο νοσοκομείο.

Και σεβόμενος «τα παιδιά που κάνουν τη δουλειά τους» λίγο πριν βγει από το νοσοκομείο βγήκε στο παράθυρο και χάρισε ένα πλάνο ώστε ο κόσμος να δει πως είναι καλά. Όρθιος. Ήλπιζε πως αυτό θα αρκούσε. Δεν αρκούσε.

Την ώρα που ο Μήτσος έβγαινε από το νοσοκομείο με το αυτοκίνητο ενός φίλου του, οι κάμερες ξανασηκώθηκαν. Και τα μικρόφωνα επίσης. Σαν να μην ξέραμε για ποιο λόγο μπήκε ο Δημήτρης στο νοσοκομείο. Θέλαμε και δηλώσεις. Κάναμε και ερωτήσεις. Στον Δημήτρη που πριν δυο εβδομάδες είχε μπει στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό επεισόδιο.

Στον Δημήτρη που πρέπει να αποφεύγει τις εντάσεις και τις συγκινήσεις. Στον Δημήτρη που έβγαινε από το νοσοκομείο. Στον Δημήτρη που λίγο πριν για να μην τον κατηγορήσουν ότι δεν σέβεται «τα παιδιά που κάνουν τη δουλειά τους» βγήκε στο παράθυρο και «έδωσε» ένα πλάνο.

Η εικόνα των σηκωμένων καμερών και μικροφώνων, οι ερωτήσεις και η πολιορκία για μία δήλωση που έγινε (και) στον Δημήτρη Σταρόβα την ώρα που έβγαινε από το νοσοκομείο έχοντας περάσει αυτή την περιπέτεια με ό,τι αυτό συνεπάγεται είναι ένα ακόμα «παράσημο» στο πέτο της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα.

Κι επειδή τις προάλλες κάποιοι βγήκαν και έκραξαν όσους διαχωρίσαν τη θέση τους σχετικά με τα «πεσίματα», η εικόνα του Δημήτρη με τις κάμερες και τα μικρόφωνα, το πρόσωπο του την ώρα που βγαίνει από το νοσοκομείο, η πίεση που μπαίνει σε έναν άνθρωπο που έχει περάσει μια τέτοια περιπέτεια, θαρρώ πως πρέπει να προβληματίσει άπαντες.

Γιατί αν τελικά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, σε λίγο τα Μέσα θα καταλήξουν στα μπάζα. Αν δεν είναι ήδη για τα μπάζα… Μήτσο σιδερένιος… Και συγγνώμη.