Χαϊδεύετε τα τέρατα αντί να τα στέλνετε εκεί που τους πρέπει

Νομικός πολιτισμός… Εις βάρος των θυμάτων. Εις βάρος των παιδιών μας. Αυτό το κτήνος αντί να είναι στη φυλακή, το αφήσαμε ελεύθερο για να βιάσει και να σκοτώσει ένα ακόμη παιδάκι!
Χαϊδεύετε τα τέρατα αντί να τα στέλνετε εκεί που τους πρέπει
2'

Ακόμη ένα κοριτσάκι έπεσε θύμα ενός ανώμαλο. Ενός ψυχάκια. Που τύγχανε να είναι και θείος του. Τραγικό. Το πιο τραγικό; Ότι η ελληνική δικαιοσύνη τον είχε αφήσει να κυκλοφορεί ελεύθερος παρά την κατηγορία για βιασμό ενός παιδιού, μέχρι να γίνει το εφετείο.

Νομικός πολιτισμός… Εις βάρος των θυμάτων. Εις βάρος των παιδιών μας. Αυτό το κτήνος αντί να είναι στη φυλακή, το αφήσαμε ελεύθερο για να βιάσει και να σκοτώσει ένα ακόμη παιδάκι! Μπράβο μας. Και επειδή είμαστε μάλιστα και τρομερά πολιτισμένοι ως Κράτος, αρνούμαστε πεισματικά την επιστροφή της θανατικής ποινής για αυτά τα τέρατα που ΟΛΟΙ οι επιστήμονες συμφωνούν ότι δεν μπορούν να θεραπευτούν αλλά ούτε καν να σωφρονιστούν. Είμαστε τόσο πολιτισμένοι που τους αφήνουμε να βιάζουν και να σκοτώνουν τα παιδιά μας… ΝΤΡΟΠΗ.

Και αυτή την ντροπή πρέπει να τη νιώσουν όλοι. Από τον πρώτο πολίτη αυτής της χώρας μέχρι τον τελευταίο. Το γεγονός ότι ένα κορίτσι έπεσε θύμα ενός κτήνους που ήδη είχε δείξει το πραγματικό του πρόσωπο σε ένα άλλο κορίτσι και εμείς τον αφήσαμε να… ολοκληρώσει το έργο του, είναι ΝΤΡΟΠΗ για όλους. Στην Ιαπωνία ο αρμόδιος υπουργός θα έκανε χαρακίρι, όχι απλά θα είχε παραιτηθεί.

Εδώ θα… εξετάσουμε την υπόθεση. Μέχρι να πέσει θύμα το επόμενο παιδί. Ξέρω, ναι ξέρω ότι η κοινωνία δεν είναι έτοιμη για να συζητήσει την επιστροφή της θανατικής ποινής. Δείχνει όμως απόλυτα έτοιμη να βλέπει στις εκπομπές κάθε τέτοια υπόθεση. Πολιτισμός στους παιδοβιαστές, τηλεθεατές στα θύματα, θεατές γενικά σε μια κοινωνία που αρνείται να πάρει μέτρα για να σταματήσει το κακό. Που συνήθισε το κακό. Που το ψάχνει στις ειδήσεις… Και αφού αρνούμαστε να καταλάβουμε ότι πολιτισμός είναι η προστασία των αδύναμων δηλαδή των παιδιών, των ηλικιωμένων και των ζώων και όχι να αφήνεις ελεύθερο το κάθε κτήνος μέχρι το… εφετείο, τουλάχιστον ας κάνουμε τις λέξεις να εννοούνται. Τα ισόβια να είναι ισόβια. Γιατί όταν και οι λέξεις χάνουν το νόημα τους δεν θα αργήσει η ώρα που θα τα χάσουμε όλα…

Ειδικά όσο χαϊδεύουμε τα τέρατα, αντί να τα στέλνουμε εκεί που τους πρέπει.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή