Ο ΣΥΡΙΖΑ (;) θέλει αρχηγό, όχι νονό

Κι αντί να ασκούν κριτική ως όφειλαν σε αυτούς που έχουν την εξουσία, να τρώγονται μεταξύ τους. Και η αλήθεια είναι πως είναι όχι απλώς ακούραστοι σε αυτή τη διαδικασία αλλά και με απίστευτες εμπνεύσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ (;) θέλει αρχηγό, όχι νονό
2'

Κανονικά, αν στην κυβέρνηση είχαν χιούμορ, θα έπρεπε να στέλνουν επί καθημερινής βάσης μια ανθοδέσμη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει υπάρξει ξανά αντιπολίτευση στην Ελλάδα που να κάνει τέτοια δώρα στην κυβέρνηση. Σε μια χώρα που υποφέρει από χίλια δεινά και στον ΣΥΡΙΖΑ καταφέρνουν με συνέπεια και συνέχεια να στρέφουν την επικαιρότητα στα εσωτερικά τους. Κι αντί να ασκούν κριτική ως όφειλαν σε αυτούς που έχουν την εξουσία, να τρώγονται μεταξύ τους. Και η αλήθεια είναι πως είναι όχι απλώς ακούραστοι σε αυτή τη διαδικασία αλλά και με απίστευτες εμπνεύσεις.

Πιο πρόσφατη αυτή του Στέφανου Κασσελάκη να αλλάξει όνομα στον ΣΥΡΙΖΑ… Δεν ξέρω πραγματικά ποιος μπορεί να συμβούλεψε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ή όπως αλλιώς θέλει να λέει πια το κόμμα ο ίδιος- ή αν ήταν δικής του έμπνευσης τα «βαφτίσια» όμως αν υπάρχει έστω ένας άνθρωπος πάνω σε αυτόν τον τόπο που πιστεύει ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάξει όνομα άξαφνα τα ποσοστά του θα εκτοξευτούν, να βγει και να το πει. Για να τον κοιμίζουμε κάθε βράδυ με ένα παραμύθι… Δηλαδή, ο Στέφανος Κασσελάκης, που μπαινοβγάζει τον Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα μέρα παρά μέρα, που κόμμα έχει και κόμμα δεν έχει, που δεν κατάφερε να πείσει τους συντρόφους του ότι πρέπει να μπει στη Βουλή, που, που, που, που, έκατσε και σκέφτηκε πώς μπορεί να σώσει την παρτίδα και είπε «Α, το βρήκα! Θα αλλάξω όνομα στο κόμμα!!!». Και το βρήκε σπουδαία ιδέα!

Αν πάντως κάποιος έχει ακόμα επαφή με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ας πει στον Στέφανο Κασσελάκη και σε όσους αποφασίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση, θέλει αρχηγό και όχι νονό… Κι όσο όλοι μα ΟΛΟΙ όσοι ανήκουν στην Κεντροαριστερά δεν βλέπουν ότι με τον τρόπο που λειτουργούν είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της κυβέρνησης, σε λίγο καιρό για να βρουν την ψήφο τους όχι όνομα θα πρέπει να αλλάξουν στο κόμμα τους αλλά χώρα… Γιατί εδώ δεν θα έχει μείνει ούτε δέντρο όρθιο. Καμμένο εννοείται.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή