Ο Λύτρας ας μας πει, στις πόσες μπουνιές δεν γελάει ο κόσμος;

Ο Απόστολος Λύτρας δεν είναι μια ακόμη υπόθεση ξυλοδαρμού μιας γυναίκας από τον σύζυγο της.

Ο Λύτρας ας μας πει, στις πόσες μπουνιές δεν γελάει ο κόσμος;
INTIME.
2'

Και δεν είναι για πολλούς λόγους. Όταν ένας από τους κορυφαίους ποινικολόγους της χώρας πλακώνει στο ξύλο την σύζυγο του (επίσης δικηγόρο) αντιλαμβάνεσαι ότι η βία κατά των γυναικών δεν έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, οικονομικό, μορφωτικό ή βιοτικό επίπεδο.

Δεν σταματάει ούτε καν στο γεγονός ότι ο θύτης έχτισε την καριέρα του υπερασπιζόμενος γυναίκες-θύματα βίας, όπως αυτή που άσκησε ο ίδιος στην πρώην σύζυγο του.

Το γεγονός δε ότι από την στιγμή που βγήκε από τη φυλακή ο Λύτρας, η συγκεκριμένη υπόθεση μονοπωλεί ξανά τις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, κυρίως με δηλώσεις και πράξεις από την πλευρά του θύτη, αποδεικνύει περίτρανα η σχέση του Λύτρα με τα ΜΜΕ, εξακολουθεί να υφίσταται με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Κι αυτό έχει φανεί πολλάκις, από το βράδυ του ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και μετά… Οι αρχαίοι έλεγαν «ουδέν κακόν αμιγές καλού». Και είχαν δίκιο.

Γιατί στο σημερινό «διάγγελμα» του Λύτρα στα κανάλια, ο γνωστός ποινικολόγος μεταξύ άλλων είπε ότι ο γελάει ο κόσμος από τις δηλώσεις του δικηγόρου που εκπροσωπεί την πρώην σύζυγο του (Σοφός) ότι έριξε τριάντα μπουνιές στο θύμα…

Δεν ξέρω σε ποιον κόσμο αναφέρεται ο Λύτρας.

Προσωπικά, δεν γνωρίζω κανέναν που να γέλασε με αυτή τη δήλωση… Αντίθετα ξέρω κόσμο που σοκαρίστηκε, αγανάκτησε και εξοργίστηκε στο άκουσμα και μόνο του ξυλοδαρμού μιας ακόμη γυναίκας από τον σύζυγο της, πριν καν ακούσει για τις 30 μπουνιές από τον δικηγόρο του θύματος.

Ξέρω επίσης κόσμο που δεν μπορούσε καν να διαβάσει τη γνωμάτευση του γιατρού που εξέτασε το θύμα μετά την επίθεση…

Και επειδή καλό είναι να μιλάμε ο καθένας για τον εαυτό του, ας μου πει παρακαλώ ο Λύτρας, στις πόσες μπουνιές που τρώει ένα κορίτσι δεν γελάει ο κόσμος;

Για να μάθω κι εγώ που δεν γελάω ποτέ… Και που ανεξάρτητα τι λέει το νομικό μας σύστημα και η δικαιοσύνη, πιστεύω ότι η θέση ενός τύπου που στέλνει τη γυναίκα του στο νοσοκομείο από το ξύλο, είναι στη φυλακή. Είτε ποινικολόγος είναι, είτε μπετατζής.

Μπας και γλιτώσει κανένα κορίτσι εκεί έξω…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή