O Aλέξης Τσίπρας έχει υποχρέωση να τοποθετηθεί για το «χάλι» του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μεγαλύτερη «σαπουνόπερα» που έχει υπάρξει στην πολιτική ζωή του τόπου. Κανονική. Με απρόοπτα, ίντριγκες, πάθη και λάθη.

O Aλέξης Τσίπρας έχει υποχρέωση να τοποθετηθεί για το «χάλι» του ΣΥΡΙΖΑ
2'

Δεν σου κάνει πια κουράγιο ούτε να γελάσεις. Γιατί πρόκειται για το κόμμα (;) που κανονικά θα έπρεπε αντί να τρώγονται μεταξύ τους να ασκούν το καθήκον της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το κόμμα που κυβέρνησε την Ελλάδα, στην πιο δύσκολη περίοδο της κρίσης. Με τα καλά του και τα κακά του.

Πρωθυπουργός και αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ εκείνη την περίοδο ήταν ο Αλέξης Τσίπρας. Κατά γενική ομολογία, μάλιστα, ήταν και αυτός στον οποίο η αριστερά οφείλει το «Πρώτη φορά αριστερά» στην κυβέρνηση. Ο Τσίπρας είναι αυτός που πήρε ένα κόμμα από το 3% και το έφερε στην εξουσία. Και σύμφωνα με τους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη είναι και αυτός που θα το… ξαναπάει στο 3%.

Έτσι λένε και το πιστεύουν. Το γεγονός ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όλο αυτό το διάστημα που ο ΣΥΡΙΖΑ αλληλοσπαράζεται, δεν τοποθετείται, πέραν του ότι δίνει το δικαίωμα σε όλους να λένε ό,τι γουστάρουν για τον ίδιο, τις θέσεις και τις προθέσεις του, δημιουργεί και μία απόλυτα ανεξέλεγκτη κατάσταση, της οποίας την κορύφωση θαρρώ ότι δεν έχουμε ακόμη ζήσει.

Μας το φυλάνε για το Συνέδριο… Εκεί όπου όλοι θα είναι πια εναντίον όλων. Κι αν αυτή η προοπτική που… πλησιάζει, όλους εμάς τους απ’έξω μας κάνει να παραγγέλνουμε ποπ-κορν για τη συνέχεια της σειράς, τον Αλέξη Τσίπρα όφειλε να τον ανησυχεί. Για το κόμμα στο οποίο ανήκει, για την αριστερά που θέλει, για τον κόσμο που όχι μόνο τον πίστεψε αλλά τον έκανε πρωθυπουργό. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει την υποχρέωση να τοποθετηθεί και να πάρει θέση για το χάλι του ΣΥΡΙΖΑ. Με κάθε κόστος. Και να μην θεωρεί πια ότι μπορεί να δοξαστεί κρυπτόμενος… Θα πέσει έξω.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή