Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με καυτό σορτς και προκαλεί εγκεφαλικά

Εμμ, βλέπεις ότι βλέπουμε;

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με καυτό σορτς και προκαλεί εγκεφαλικά
1'

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βρίσκει την Ελένη Μενεγάκη κάποια ναυτικά μίλια μακριά από την Αθήνα, στο αγαπημένο της νησί. Που αλλού; Μα φυσικά στην Άνδρο μαζί με την οικογένειά της. Τα Άχλα είναι η αγαπημένη περιοχή της παρουσιάστριας και το καλοκαίρι της σχεδόν πάντα το περνάει εκεί. Επομένως και η ανεπίσημη έναρξη των διακοπών της δεν θα μπορούσε να τη βρει σε κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας. Ωστόσο αυτό που μας εντυπωσίασε σήμερα και ο λόγος που γράφονται οι γραμμές αυτές, δεν είναι το που βρίσκουμε την Ελένη Μενεγάκη αυτή την αργία, αλλά πώς τη βρίσκουμε. Ναι θα γίνουμε λίγο πιο σαφής και θα σου εξηγήσουμε τι εννοούμε.

Η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγα λεπτά ανέβασε φωτογραφία της στο Instagram account της από τα Άχλα, και εκεί που δώσαμε σημασία δεν ήταν στο πέτρινο καλοκαιρινό τοπίο, αλλά στην εμφάνισή της. Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι εντελώς αμακιγιάριστη –ναι είναι μια κούκλα φυσικά- και φορά καυτό τζιν σορτς, αφήνοντας ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της. Ναι, καλά διαβάζεις. Η Ελένη Μενεγάκη φοράει τζιν σορτσάκι και σκορπάει εγκεφαλικά στο Instagram με την παρουσία της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την Ελένη Μενεγάκη με μαγιό, σορτς ή κάποιο πιο κοντό φόρεμα, όμως κάθε φορά μας προκαλεί το ίδιο «δέος».

Δες περισσότερα στο Queen.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή