VIDEO

Θανάσης Πατριαρχέας: Μιλάει για τη νεογέννητη κόρη του και... λιώνει! (vid)

Πριν από μερικούς μήνες ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου έγιναν γονείς. 

Θανάσης Πατριαρχέας: Μιλάει για τη νεογέννητη κόρη του και... λιώνει! (vid)
1'

Στις 22 Ιανουαρίου ο πρωταγωνιστής της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» και η σύζυγός του, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και έχουν ήδη βρει το όνομα που θα της δώσουν.

Η μικρούλα θα πάρει, λοιπόν, το όνομα Σταυρούλα, το όνομα της μητέρας του ηθοποιού, αλλά θα τη φωνάζουν χαϊδευτικά Σταυρία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι μετά τον πολιτικό γάμο του, στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου στο δημαρχείο της Γλυφάδας, σχεδίαζε για το καλοκαίρι να χορέψει τον… Ησαΐα.

Πιο χαρούμενος από ποτέ ο Θανάσης Πατριαρχέας ζει στιγμές ευτυχίας στο πλευρό της οικογένειάς του, ειδικότερα μετά την άφιξη της κόρης του.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου και δήλωσε πως η καραντίνα τού έκανε καλό καθώς βρήκε χρόνο να «χαρεί» την οικογένειά του.

«Όλες οι γυναίκες είναι ηρωίδες και το κατάλαβα στην αίθουσα τοκετού. Δεν προλάβαινα να χαρώ την κόρη μου και ξαφνικά έρχεται η πανδημία. Κακό για όλους μας αλλά σε μένα έκανε καλό. Γιατί χάρηκα την οικογένειά μου και πέρασα την καραντίνα μου στο χωριό. Ευτυχία», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή