«Οι πολιτικοί να εκφράσουν το λαό κι όχι το Μνημόνιο»

Λάβρος κατά των παιχνιδιών που παίζουν οι πολιτικοί εις βάρος του ελληνικού λαού εμφανίστηκε ο διευθυντής του newsbomb.gr κ. Χάρης Λαζαρόπουλος.
2'

Μιλώντας στο ρ/σ «ΑΝΤ1 97,2» και στον Κώστα Λασκαράτο, ο κ. Χάρης Λαζαρόπουλος καυτηρίασε έντονα τα «παπαγαλάκια» των πολιτικών αρχηγών που διαρρέουν πληροφορίες περί «κόκκινων γραμμών» στις διαπραγματεύσεις και στη συνέχεια διαψεύδονται από τον ίδιο των πρωθυπουργό. «Το κακό είναι ότι οι πολιτικοί αρχηγοί δεν κάνουν παρατηρήσεις. Απλά συσκέπτονται ή βάζουν τα «παπαγαλάκια» να λένε στους δημοσιογράφους τι υποστήριξε ο καθένας στη σύσκεψη» κατήγγειλε και πρόσθεσε: «Κάποιος εδώ παίζει και με τη νοημοσύνη μας και με την τύχη της χώρας και με την αξιοπρέπεια αυτού του λαού».

Ο κ. Λαζαρόπουλος τόνισε ότι μια πολιτική ηγεσία κρίνεται από τη σκέψη και τα αντεπιχειρήματά της. «Μια κυβέρνηση που στηρίζεται από τα 3/5 της Βουλής, αν δεν έχει αντεπιχείρημα, υπάρχει πρόβλημα. Όπως υπήρξε και στην περίπτωση των Ιμίων, που κάποιοι ήθελαν να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Τότε ήταν ο Σημίτης και ο Πάγκαλος, τώρα είναι οι πολιτικοί αρχηγοί και ο κ. Παπαδήμος», ανέφερε.

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, ο κ. Λαζαρόπουλος επισήμανε ότι δεν μπορεί «να είναι ο εκπρόσωπος των τραπεζιτών που έρχεται να εφαρμόσει ένα Μνημόνιο. Πρέπει να είναι ο άνθρωπος που κατ' αρχήν εκφράζει τη λαϊκή βούληση, τη λαϊκή κυριαρχία του ελληνικού λαού κι όχι τις σκέψεις του κάθε γερμανού πολιτικού».

Επίσης, ο διευθυντής του newsbomb.gr δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την ομολογία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι δεν διάβασε το Μνημόνιο. «Αν δεν το διάβασε, να κάτσει σπίτι του. Να πάρει κι ένα πλεκτό να το φτιάξει. Δεν μπορεί να είναι ούτε υπουργός, ούτε στέλεχος της κυβέρνησης, ούτε εθνοσωτήρας. Αν δεν μπορούν, έχει δίκιο ο Μίκης να λέει «κυβέρνηση και τρόικα στη θάλασσα». Παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας», σημείωσε.

Παράλληλα, κατήγγειλε τους χειρισμούς της διακυβέρνησης Παπανδρέου από ανθρώπους που από τον Οκτώβριο του 2009 οδήγησαν τη χώρα σε μία κατάσταση παρακμιακή.

«Κάποιοι θα πρέπει να αναλογιστούν τη στιγμή για τη χώρα, που είναι πολύ πιο κρίσιμη απ' ότι η όποια επιθυμία ή προσωπικό σχέδιό τους», υπογράμμισε.